web templates free download

DIT IS JOS

Jos is oorspronkelijk verpleegkundige van beroep. Geboren in Geleen en als 12 jarige jongen liet zijn tafeltennis coach hem tijdens een tornooi een geweldige truc zien. Jos was direct bevangen van de magie... dit moest hij ook leren. Hij oefende jarenlang... maar met resultaat en groeide uit tot een volmaakt entertainer. De sensatie op vrijwel ieder feest...

Hoewel Jos ook nu altijd nog als verpleegkundige werkzaam is heeft hij zich ontwikkeld tot een ras artiest. Jos verdiepte zich in de kunst van het gedachtenlezen en het menselijk brein en neemt je mee in zijn reis door het ongelofelijke. Zijn mindpower demonstraties zijn niet alleen uniek maar ook zeer vermakelijk voor jong en oud.

Echt een mentaal grootmeester... en met deze vaardigheden treed hij op in gerenommeerde hotels en restaurants van Nederland tot Hongkong en zelfs de prachtige Philippijnen, waar Jos nog steeds enkele maanden per jaar actief is op de meest bijzondere locaties en waar hij wordt ontvangen als een held.

Ook is er een TV-special gemaakt van Jos en tegenwoordig geeft Jos als zijn drukke agenda het toelaat ook workshops en clinics. 

Een volbloed entertainer die met de nodige zelfspot zijn publiek helemaal gek maakt waardoor uw evenement een onvergetelijke happening zal worden waar zeer heel lang over zal worden nagepraat!!!

Stap in de wereld vol ongeloof en magie...
Met Magic JOS - THE ANSWER!

BOEK NU!

Voor het te laat is...

Vanaf 1 Februari de vernieuwde show van 2024

NEVER PLAY CARDS
WITH THE DEVIL

He will not only look into your soul...
He will take your sole 

GASTENBOEK


Ga naar het gastenboek om te kijken wat anderen van het optreden van Jos vonden.
Of schrijf zelf even een leuke reactie voor Jos...

KLIK HIER