css templates

DIT IS JOS

Jos is oorspronkelijk verpleegkundige van beroep! Hij werd geboren in Geleen en als 12 jarige jongen liet zijn tafeltennis coach hem tijdens een tornooi een geweldige truc zien. Jos was zeer onder de indruk... dit moest hij ook leren. Hij oefende tot hij er bij neer viel, maar het lukte hem... en hij vertoond deze truc nu nog. Jos had de smaak te pakken en was dag en nacht aan het oefenen, jaar in jaar uit, en op vrijwel ieder feest werd Jos de grote gangmaker... een groot entertainer was geboren. Hoewel Jos ook nu altijd nog als verpleegkundige werkzaam is en daar ook met regelmaat zijn kunsten vertoond, heeft hij zich ontwikkeld tot een ras artiest.

De afgelopen 25 jaar verdiepte Jos zich in de kunst van het gedachtenlezen en het manupileren van het menselijk brein. Inmiddels weet Jos als mentalist het menselijke brein te bespelen als geen ander. Een unieke ervaring, die je echt MOET meemaken! Jos kan met zijn mentale krachten voorwerpen laten bewegen en verbuigen maar hij is op zijn best met het menselijke brein. Hij neemt het stuur over en brengt je naar plekken waarvan je niet wist dat ze bestonden... hij geeft je krachten waarvan je niet wist dat je ze had, uiteraard 100% veilig en succes gegarandeerd. Echt een mentaal grootmeester... en met deze vaardigheden treed hij op in gerenommeerde hotels en restaurants van Nederland tot Hongkong en zelfs de prachtige Philippijnen, waar Jos nog steeds enkele maanden per jaar actief is als goochelaar-mentalist. Overdag op straat, en 's avonds in de grote hotels waar hij wordt ontvangen als een held. Inmiddels is er een TV-special gemaakt van Jos als straatgoochelaar en tegenwoordig geeft Jos regelmatig workshops en clinics. 

Zijn grote passie is en blijft mensen verbazen en vermaken. Een volbloed entertainer die met de nodige zelfspot zijn publiek helemaal gek maakt. Met zijn assistent Steve zorgt hij er voor dat uw feest een onvergetelijke happening zal worden, waar zeer zeker nog heel lang over zal worden nagepraat!!!

Stap in de wereld vol ongeloof en magie...
Met JOS - THE ANSWER!

100% CORONA PROOF!!!

Iedere show is volledig aangepast en 100% CORONAPROOF GEMAAKT volgens de richtlijnen van het RIVM.

NEVER PLAY CARDS
WITH THE DEVIL

He will not only look into your soul...
He will take your sole 

GASTENBOEK


Ga naar het gastenboek om te kijken wat anderen van het optreden van Jos vonden.
Of schrijf zelf even een leuke reactie voor Jos...

KLIK HIER